Empresa

Som la quarta generació d’una empresa familiar que va néixer a Manresa l’any 1913 amb el nom de Jubert i Riu, traslladant la nostra l’activitat al 1995 al Polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages. Al llarg dels anys ens hem consolidat en el mercat, oferint un servei especialitzat i de qualitat. Fa més de 15 anys vam ampliar la nostra activitat cap al sector de la piscina, i recentment, a finals del 2020 vam aprofitar l’oportunitat d’un nou espai per obrir una botiga al públic, el que ens ha portat a un increment de clients, sobretot particulars, als quals a més de vendre producte, els escoltem i assessorem.

 

Venem i distribuïm productes, equips de desinfecció, filtració i accessoris per piscina, així com químics, gasos industrials, material de soldadura, i productes per al tractament d’aigües.
Som pioners a la comarca en la comercialització, emmagatzematge i distribució de productes de primeres marques per al tractament d’aigües i tot tipus d’indústria, consumibles i equips soldadura.
Disposem d’altres productes com sal i aigua destil.lada
Joan CarrerasEMPRESARI

“Per nosaltres la seguretat i qualitat controlada de l’aigua de les nostres instal.lacions sempre ha sigut una questió de maxima prioritat. Per això confiem des de sempre en Jubert i Vila, el proveidor de productes de tractament que ens dona confiança absoluta”

Miquel ComasDIRECTOR COMERCIAL

“Valorem per sobre de tot el servei de proximitat de Jubert i Vila, davant de qualsevol imprevist tens la seguretat de que actuarà amb la professionalitat i flexibilitat que exigeix el nostre negoci. No ens han fallat mai”

Jordi BañezaTÈCNIC FREELANCE

“La tecnologia dels nostres equips donen excelens prestacions, però també requereixen de gasos de qualitat totalment acreditada per evitar aturades de producció i costoses reparacions. Per això valoro la seguretat que tenir de tenir els servei de Jubert i Vila i la qualitat de Carburos Metálicos”

 

 

 

 

 

 

Per què triar-nos és una idea intel·ligent?

Carburos Metálicos

Som distribuïdors
oficials

Servei

Disposem de transport propi per donar resposta a les necessitats dels nostres clients de la manera mes flexible i segura.

Qualitat

Distribuim productes dels millors fabricants i posem la qualitat en el centre del nostre objectiu.

Suport

Aportem la nostra dilatada experiencia per donar les millors solucions a les necessitats dels nostres clients.