Piscina

Piscina

Assessorament personalitzat de la mà del nostre equip tècnic-comercial

Venem tot tipus de material i equipament per al tractament i manteniment de la teva piscina.

Som distribuïdors de primeres marques del món de la piscina.

De de l’equilibri del pH fins a l’eliminació d’algues i bactèries, els nostres productes garantitzen una aigua neta, segura i cristalina perquè disfrutis d’un bany relaxant en tot moment.Els innovadors netejafons están dissenyats per eliminar eficientment la brutícia, la runa i les algues, deixant el fons de la teva piscina impecable en molt poc temps.Les bombes de piscina són la solució que necessites. Amb tecnología d’última generació, energèticament eficients i un diseny robust, les nostres bombes garantitzen una circulació òptima de l’aigua, mantenint-la neta i cristalina en tot moment.Els nostres avançats sistemes de filtració per piscines són la solució perfecte.
Amb l’última tecnología i materials d’alta qualitat, els nostres filtres eliminen eficaçment les impureses i mantenen l’aigua de la teva piscina en condicions òptimes pel bany.Manté la teva piscina a la temperatura perfecte durant tot l’any!
No deixis que el clima limiti la teva diversió a la piscina!

Els nostres sistemes de climatització per piscines t’ofereixen el control total sobre la temperatura de l’aigua, permetent disfrutar d’un còmode i relaxant bany a qualsevol temporada.Demana per la nostra grama de Cloradors salins, una innovadora solució pel manteniment de piscines que ofereix grans beneficis.

Sistema que utilitza sal comú per produir clor naturalment, eliminant així la necessitat d’afegir productes químics tradicionals de clor a la teva piscina. Entre d’altres aventatges proporciona una aigua més suau i natural, redueix l’olor a clor, provoca menys irritació cutánea, redueix el manteniment i els costos a llarg plaç encara que l’inversió incial pugui ser més elevada.T’oferim una amplia gama de reactius d’alta qualitat pel manteniment de piscines, disenyats per ajudarte a mantenir l’aigua de la teva piscina neta, segura i cristalina durant tota la temporada.És l’hora de preparar la teva piscina!
Descubreix la nostra amplia selecció d’accesoris de neteja per piscines (aspiradors, raspalls i esponges, xarxes i Skimmers, productes químics, cobertes i lones).Tenir un Spa a la teva llar aporta una gran quantitat de beneficis. No nomès et podras relaxar després d’un llarg dia de treball, sinó que l’aigua calenta redueix la tensió dels muscles i articulacions, alliberant-te del molest dolor i recarregant-te d’energia per afrontar el dia a dia.Amb els canvis d’estacions i l’augment de la temperatura, és important mantener les zones verdes degudament hidratades per preservar la seva bellesa i salut.En un món d’oci i relax, la teva psicina és el centre de diversió i de tranquilitat. Els nostres experts en manteniment i instal.lacions vetllen per asegurar que el teu oasis personal estigui sempre en el seu millor estat.No Content

No Content

No Content